Ish-ministri Tahiri : Bilbila e kopila u bënë bashkë të më fusnin në burg 

Sikundër dhe paralajmëroi të hënën, ish-Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, doli në konferencë për shtyp.

“Më vunë në një sprovë të madhe njerëzore. Më dha mundësi të njoh veten më mirë, njerëzit më mirë, drejtësinë më mirë dhe politikën. Nuk do harroj kush mu largua, kush më qëndroi pranë dhe kush sajoi ndaj meje në kohë të vështira.”

Unë nuk jam Lulzim Basha, kaqol në politikë, e kriminel…”

Bilbila e kopila u bënë bashkë të më fusnin në burg

“Bilbila e kopila u bënë bashkë të më fusnin në burg dhe unë ua bëra qejfin dhe kërkova hetim nga antimafia italiane dhe ata më sollën vendimin e pushimit të hetimit. Tani eshte mbyllur gjithçka sepse nuk ka..”