Shkarkimi i Xhafajt, krerët e policisë mblidhen në ministri

Dy zv/drejtorët e Policisë së Shtetit, Aida Hajnaj dhe Gjovalin Loka kanë mbërritur në Ministrinë e Brendshme.

Edhe Drejtori i Departamentit të Policisë kriminale në Policinë e Shtetit, Eduart Merkaj ndodhet në Ministrinë e Brendshme.

Sot në mëngjes u mësua dorëheqja e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj.