Zgjohet e shëndoshë, fjeti 22 orë në ditë për dy vite

Një grua që ka fjetur gjumë 22 orë në ditë për pothuajse dy vjet ka zbuluar se u zgjua e shëndoshur.

Mise Coakley tha se kishte fituar peshë ndërsa flinte.

34-vjeçarja u sëmur nga meningjiti, fruthi dhe ethet. Ndërsa rrëfeu se mezi lëvizte dhe hante vetëm patetina e çokollata gjatë orëve të rralla të zgjimit.

Mise, nga Whitby, North Yorkshire, ndihej aq i lodhur saqë familja e saj duhej ta çonte atë nga shtrati në divan.

Gjatë qëndrimit shtrirë pesha e saj kaloi nga madhësia 10 në 24 dhe arriti peshën 117 kg.

Pasi kuptoi se kishte shtuar shumë peshë, ajo iu nënshtrua një diete strike duke humbur 50 kg që kishte fituar gjatë kohës që ishte sëmurë.

“Jam më e shëndetshme se kurrë,”-tha Mise.