Presidenti Meta vlerëson koncertin e sopranos Blerta Zhegu: Kënaqësi e veçantë

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka bërë publik në një mesazh në facebook vlerësimin e tij për koncertin e sopranës Blerta Zhegu.

“Ishte një shpalosje e mrekullueshme e talenteve të rralla shqiptare në kuadër të Vitit Europian të Trashëgimisë Kulturore, të shpallur nga Bashkimi Europian”, shkruan mes tjerash Meta.

Postimi i Kreut të Shtetit, Ilir Meta:

Pata kënaqësinë e veçantë të ndiqja mbrëmë koncertin e sopranos, Blerta Zhegu, e shoqëruar nga Orkestra e Harqeve të Klubit të Artit dhe Kulturës “SIGAL Uniqa”.

Ishte një shpalosje e mrekullueshme e talenteve të rralla shqiptare në kuadër të Vitit Europian të Trashëgimisë Kulturore, të shpallur nga Bashkimi Europian.