Difekt në sistem, bllokohet Kapshtica

Bllokohet dogana e Kapshticës, prej një ore e 30 minutash trafiku është ndalur dhe shkak besohet se është një difekt në sistem.

Kjo ka shkaktuar radhë të gjata në tokën shqiptare.

Ndërkohë policia po punon me regjistra për të normalizuar disin situaten kaotike.