Sherrnajë në Klan te Fevziu (VIDEO)

Në emisionin e Fevziut në “Opinion” kishte debate rreth vendimit të prokurorisë për dosjen e ashtuquajtur “Babale”. Por ajo që në sy ishte sherri mes Mustafa Nanos dhe deputetit të PD, Salianji. Puna shkoi derisa gazetari Nano i tha “Palaço” si dhe terma të tjera ofenduese. Ishte ndërhyrja e Blendi Fevziut që debati të mos përfundonte me keq se kaq.
Mustafa Nano: O ko… kandari

 

Sherri ne studio pas publikimit te videos

Sherri Vangjeli Salijanji