“Gjurmë Shqiptare”: Lufta që ndryshoi historinë (Video)

Përballja mes Jul Cezarit dhe Pompeit në Iliri. Përse ilirët ruajtën një pozicion thuajse asnjanës? Cilat janë zbulimet e fundit në Orik që hedhin poshtë një pjesë të historisë së deritanishme?

Ajo njihet si një ndër përballjet më të rëndësishme të lashtësisë dhe pjesa thelbësore e saj u realizua në afërsi të “Shkëmbit të Kavajës”. Cilat janë gjurmët që kanë mbetur pas? Çfarë thonë autorët antike?

Mos e humbisni dokumentarin e gazetarit Marin Mema ne Top Channel.

https://youtu.be/DCI3SmztF-E