A ishte shtazënë Lady Diana? Pathologu që kreu autopsinë vendos të flas

Me 31 gusht 1997 u nda nga jeta Princesha e Uellsit, Lady Diana e cila gjeti vdekjen në Paris me Dodi al Fayed dhe shoferin në një aksident tragjik nën urën e Alma-s.

Mbas 21 vjetësh nga vdekja e Princeshës së Uellsit, vazhdojnë të qarkullojnë teori komplotiste, por pathologu që kreu autopsinë mbi trupin e princeshës, kavendosur të flas.

Doktor Richard Shepherd tregoi të vërtetën dhe hodhi dritë edhe mbi dinamikat e përplasjes.

Ja se çfarë deklaroi ai mbi gjendjen shëndetsore të princeshës të cilët anglezët e donin aq shumë.

’Princesha nuk ishte shtatzënë në momentin e aksidentit, por nëse do të kishte vënë rrypin e sigurimit ajo me siguri do ishte prezente në dasmat e djemve të saj’.