Meta: Në krah të Trump, të çrrënjoset droga dhe të mbrojmë fëmijët

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ka shprehur angazhimin për të mbrojtur të rinjtë nga përdorimi i drogës. Kreu i Shtetit, i është bashkuar dhe ka përshëndetur iniciativën e presidentit të SHBA-së, Donald Trump, i cili ka deklaruar se duhet angazhim për të luftuar përdorimin e drogës.

Postimi në Twitter i Presidentit Ilir Meta