Këngëtari i njohur largohet nga skena pa shpjegime, dyshohet se ka thyer këmbën

Childish Gambino perfoms live at the RBC Bluesfest in Ottawa on Saturday, July 12, 2014. The RBC Bluesfest is ranked as one of the most successful music events in North America. ~ RBC Bluesfest Press Images PHOTO/Mark Horton

Këngëtari Childish Gambino është lënduar gjatë një koncerti në Dallas në mbrëmjen e së dielës (23 shtator). Dyshohet se ka thyer këmbën.

Ai ishte në skenën e American Airlines Center dhe 30 minuta para se të mbaronte koncerti, u largua dhe nuk u kthye më.

Është e paqartë se cfarë ka ndodhur. Një prej personave që ishte pjesëmarrës në koncert tha se Childesh Gabmbino lëndoi veten pa dashje duke u munduar për të ndarë dicka. Të tjerë thanë se ai u rrëzua gjatë kërcimit.

Ai u largua nga skena pa përfunduar dy prej hiteve të tij, “Redbone” dhe “3005”.

Koncerti ishte pjesë e turneut të tij “This is America”. Childish premtoi në skenë se do të heqë dorë përfundimisht nga koncertet.