Java e Modës kthehet në siklet për të ftuarit, çfarë ndodhi me modelet

Një ngjarje e rëndësishme dhe në të njëtën kohë e cuditshme, ka ndodhur këtë herë në Milano në Javën e Modës.

Këtë herë në pasarelë janë shfaqur modele me tre gjokse.

Modelet ishin frymëzuar nga personazhi i një prostitute në filmin “Total Recall” të Arnold Schëarzenegger në vitin 1990.

Dy modele kishin një gji protezë të futur mes gjinjve të tyre naturalë, duke krijuar një pamje shumë të çuditshme.

Marka italiane GCDS e ka quajtur këtë koleksion “Perëndia nuk mund të shkatërrojë stilin e rrugës” dhe modelet me tre gjokse sollën në pasarelë një pamje distopike.

Giordano Calza shpjegoi se si donte që shfaqja e tij e modës t’i bënte njerëzit të mendonin për të ardhmen.