“Trëndafil po pres me çel”, vajza që refuzoi Blake (VIDEO)

Reperi Blake ka publikuar projektin më të ri muzikor “Trëndafil”. Një këngë ku janë përshtatur rap-i me baladën dhe kjo për të shprehur dashurinë ndaj një femre, e cila e refuzon vazhdimisht. Blake ka vendosur që të zhvillojë karrierën e tij, i pavarur nga labelat muzikore. Kjo është kënga e dytë që produksionin ia ka besuar Rzon. Nuk dihet kush e ka punuar tekstin, por mund të jetë dedikim për personin e tij të zemrës.