Moti, ja ndryshimet gjatë fundjavës

Vendi ynë do të mbetet në të njëjtat kushte atmosferike pra me kthjellime dhe kalime të pakta vranësirash në mesditë. Era do të jetë e lehtë me drejtim Veriperëndim, me shpejtësi  8m/sek në bregdet. 
Valëzimi dtë  jetë forcës 2  lartësi  vale 0,3  deri në 0,5 metër  në det  të hapur. Temperaturat do të  jenë kostante.
Temperaturat min dhe max 
 
Zonat  malore         12/29°C 
Zonat e  ulëta           16/32°C
Zonat  bregdetare   18/31°C