Nora Istrefi shkëlqen në të kuqe në dasmën e Elitës

Prezantuesja kosovare, Elita Rudi dhe reperi i famshëm Gjiko u martuan në një dasëm fantastike. Në një ambient të hapur me mbi 700 të ftuar, të pranishëm janë edhe një pjesë e madhe e artistëve shqiptarë. Nora shfaqet me një fustan të kuq elegant por që mungon bashkëshorti i saj, muzikanti Robert Berisha./express/