Gazetarët dhe VIP-at nisin me ”Air Albania”

Pas nxënësve dhe 100 pensionistëve, gazetarët dhe VIP-at janë të përzgjedhurit për të testuar linjën ajrore shqiptare ”Air Albania”. Fluturimi do të nisë në orën 10:00 të mëngjesit të së premtes. Gazetarët dhe VIP-at do të vizitojnë disa vende turistike në Stamboll ndërsa do të nisen në Shqipëri rreth orës 21:00