Angelina dhe Brad Pitt kapen në takime të fshehta

Divorci i çiftit më të famshëm në Hollywood, Angelina Jolie dhe Brad Pitt bëri bujë në mbarë botën.

ImagePas mosmarrëveshjeve të shumta çifti vendosën ti japin fund.

Mirëpo megjithëse se janë të divorcuar Angelina dhe Brad janë kapur së bashku në takime të fshehta në apartamentin e aktores.

Mësohet që çifti ka vendosur të zbusin situatën mes tyre me qëllim që fëmijet të jenë më të qetë.

Image