Dafina Zeqiri e ka “njësoj” si Flori (FOTO)

Këngëtarja e njohur kosovare, Dafina Zeqiri, njihet edhe për pasionin e saj për tatuazhet, e kjo ka qenë edhe tema e bisedës mes saj dhe moderatorit të “Në Shtëpinë Tonë”, Flori Agalliu.

Por edhe ky i fundit e ka pasion tatuazhet, edhe pse jo aq shumë sa Dafina, e cila prej 13 vitesh ka pikturuar mbi trupin e saj një sërë tatuazhesh, aq sa i ka humbur edhe numri.

Ata madje kanë edhe një simbol të njëjtë si tatu, “Fluturën e Natës”, e cila është simbol i jetës por për Dafinën ka edhe kuptimin se ajo jeton natën dhe fle ditën.