Vuçiç: Kush flet për Kosovën flet kundër Serbisë

Kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiç iu ka përgjigjur liderit të boshnjakëve Bakir Izetbegoviq, transmeton Kloha.net.

“Nëse dikush flet për Sanxhakun, Kosovën dhe për shumë gjëra të tjera, ai flet në kundërshtim me Kushtetutën e Serbisë dhe në kundërshtim me rendin e ri ndërkombëtar”, citon “blic” të ketë thënë Vuçiç duke u pyetur se cilat mund të jenë lidhjet e lideri boshnjak me Kosovën.

Kryetar serb e ka quajtur përzierje të Izetbegoviç në punët e brendshme të Serbisë pasi ai kishte thënë se “Vuçiç po flet për paqe por po e vazhdon armatimin”, ndërsa ka pyetur se cilat dha .

Izetbegoviqi po ashtu ka shfaqur habinë se si Vuçiç në Mitrovicë e kishte madhëruar të akuzuarin e Hagës, Sllobdan Millosheviqin, për krime lufte në Kosovë.