Ujëvara rrjedh “mbrapsht”, duke krijuar skenën mahnitëse

Ky është momenti mahnitës kur erërat e forta, shkaktuan kthimin “mbrapsht” të një ujëvare në Cumbria të Britanisë, duke krijuar një ylber në ujë.

Skena u kap dje pasi stuhia arriti kulmin e saj.

Stuhia tropikale nga Atlantiku goditi pjesë të Anglisë dhe Skocisë.

Zona më e goditur ishte në Cornwall, ku qindra shtëpi mbetën pa energji elektrike.