Jay-Z dhe Beyonce marrin “Çelsin e qytetit”

Çifti i famshëm Jay-Z dhe Beyonce kanë marrë ‘Çelsin e qytetit’ nga kryebashkiakja e New Orleans, LaToya Cantrell.

Yjet e muzikës u nderuan për punën e tyre humanitare.

Gjatë turneut të tyre Run II në Superdome të Mercedez-Benz, DJ Khaled njoftoi se çifti në bashkëpunim me Boys and Girls Club, i kishte siguruar një shkolle të mesme një bursë prej 100.000 dollarësh.

Beyonce dhe Jay-Z kanë planifikuar të japin 10 bursa të tilla gjatë turneut të tyre.