Foto mahnitëse nga ishulli i Bermudas

Plazhet me rërë të pastër, ujërat e kristalta dhe moti i ngrohtë gjatë gjithë vitit kanë tërhequr prej kohësh njerëzit e pasur dhe të famshëm në ishullin e vogël të Bermudas. 

Në këtë ishull gjendet një pamje me të vërtetë mbreslënënse. Për më tepër hidhini një sy fotove të mëposhtme dhe do të mahniteni nga kjo bukuri përrallore.

50404C3B00000578-6164165-image-a-15_1537100112453

50211AEB00000578-6164165-image-a-5_1537096823976

50211ADB00000578-6164165-Romantic_spot_Caso_s_Point_is_a_deck_overlooking_the_water_where-a-4_1537036888715

50211B0400000578-6164165-Al_fresco_The_Reefs_has_four_bars_and_restaurants_but_eating_din-a-1_1537095090138

5021155300000578-6164165-image-a-7_1537097277410

50211AF300000578-6164165-Unique_I_ate_and_drank_as_the_sun_set_over_the_cliffs_and_the_ti-m-3_1537096102486

5038C10900000578-6164165-image-a-12_1537036944039

5038C12F00000578-6164165-image-a-14_1537036950278

50211AC800000578-6164165-Amenities_As_well_as_it_s_own_beach_the_hotel_has_an_infinity_po-a-6_1537036888770

50211ABB00000578-6164165-Private_beach_One_of_the_best_features_of_The_Reefs_is_undoubted-a-9_1537036888797