Deputetët e opozitës mbërrijnë në Jalë (VIDEO)

Deputetët Nada Mecorapaj dhe Agron Shehaj janë në Jalë kundër prishjes së banesave të banorëve për interesa të klienteve të Ramës.

Më poshtë Video e publikuar nga Partia Demokratike.

Deputetët Nada Mecorapaj dhe Agron Shehaj janë në Jal kundër prishjes së banesave të banorëve për interesa të klienteve të Ramës.

Publiée par Partia Demokratike e Shqipërisë sur Mardi 18 septembre 2018