SHBA, Trump: Kush ndërhyn në zgjedhjet amerikane do të ndëshkohet

Presidenti Donald Trump nënshkroi sot një dekret për të ndëshkuar ndërhyrjet në zgjedhjet amerikane, njoftoi këshilltari i tij për sigurinë kombëtare, John Bolton në një konferencë shtypi.

Me afrimin e zgjedhjeve parlamentare të nëntorit kemi konstatuar disa indicie, jo vetëm nga Rusia por edhe nga Kina, si dhe potenciale të mundshme nga Irani dhe madje nga Koreja e Veriut’’, shtoi drejtoi i shërbimeve sekrete amerikane, Dan Coats.