20 vite nga vrasja e Azem Hajdarit, PD ceremoni për të nderuar ish-liderin

Partia Demokratike ka përgaditur një ceremoni për të nderuar kujtimin e ish liderit të studentve të dhjetorit Azem Hajdari në 20 vjetorin e vrasjes së tij para selisë së Partisë Dmokratike.

Ja detajet:

Në 20 vjetorin e vrasjes së Dëshmorit të Kombit, Azem Hajdari, liderit të lëvizjes studentore që përmbysi diktaturën komuniste, Partia Demokratike organizon:

Në orën 10.00 Simpozium dhe Ekspozitë “Endrra e Azemit: Shqipëria si Europa”, tek hotel Plaza, kati 3.

Në orën 11.30 homazhe pranë Memorialit.

Në orën 12.00 homazh tek varrezat “Dëshmoret e Kombit. “.