Videoja virale! ”Kur njerëzit e nuses paguajnë dasmën”

Dasma është një nga ditët më të rëndësishme të jetës së një personi.

Të tilla janë edhe këngët që shoqërojnë dasmën.

Shumë çifte mundohen të sjellin risi në dasmat e tyre, me video që shumë shpejt bëhen virale.

Këtë herë një çift shqiptarësh që kanë zgjedhur të bashkojnë jetët e tyre, në dasmë kanë vendosur edhe këngën shumë të famshme “Kallma cigaren”.

Në këtë këngë sipas zakonit, dhëndri i kërkon nuses që t’ia ndezë cigaren, por kjo nuse me sa duket ka vendosur të thyejë traditën.

Është vetë ajo që ulet dhe i kërkon dhëndrit t’ia ndezë cigaren dhe ky i fundit e bën diçka të tillë.

Videoja po bën xhiron e rrjetit.