Rrufeja godet ndërtesën më të lartë në Evropë

Në mbrëmjen e 8 shatorit një stuhi me shtrëngata filloi në Petersburg. Dhe rrufeja ka goditur ndërtesën më të lartë në Evropë, e njohur si Lakhta Center në rrethin e Primorsky.

Dëshimtarët okularë postuan në rrjetet sociale atë që shfaqet si kontrasti i natyrës dhe krijimit nga duart e njeriut. Në video shihet momenti ku rrufeja godet majën e ndërtesës.