Poshtë barkës një peshkaqen-balenë, peshkatarët e përkëdhelin

Takimi shumë pranë me një peshkaqen-balenë në brigjet e Arnhem, Australi, mes dy peshkatarëve dhe ekzemplarit.

Kafsha është afruar shumë pranë barkës, duke lënë burrat edhe që ta përkëdhelin dhe duke filmuar skenën me smartphonin e tyre, shumë të lumtur nga takimi i papritur.

Sugjestionuese edhe pamjet e filmuara nga lart me dron që tregojnë dimensionin e madh të ekzemplarit, rreth 6 metra.