LAJMI I FUNDIT/ Zjarr në Parkun Kombëtar të Thethit

Një sipërfaqe pyjore në Parkun Kombëtar të Thethit raportiohet se është përfshirë nga zjarri në orët e pasdites.

Agjencia e Zonave të Mbrojtura Shkodër me inspektorët po ndërhyjnë për shuarjen e flakëve.

Emergjencat Civile njoftojnë se pas vlerësimit të situatës në terren ndërhyrja me forca njerëzore është e pamundur për shkak të terrenit shkëmbor dhe të rrezikshëm

Paraprakisht dyshohet për zjarrvënie të qëllimshme.