Rama publikon videon, flet për vitin e thellimit të kthesës historike

Ditën e parë të javës kryeministri Edi Rama e ka nisur me një lajm të mirë për arsimin dhe për nxënësit, që tashmë, do të kenë në duar tekste nga shtëpitë më prestigjioze botuese si Pearson, Oxford dhe Cambridge.

Mesazhi i Ramës 

MIRËMËNGJES 😃 dhe me këtë dëshmi se si krahas LIBRAVE SHKOLLORË FALAS për 190 mijë fëmijë, tekstet e reja të shkollës nga shtëpitë më prestigjioze botuese si Pearson, Oxford dhe Cambridge do ta bëjnë këtë vit të ri shkollor, vitin e thellimit të kthesës historike, që kemi nisur në arsimin shqiptar, ju uroj një javë të mbarë 📚✍🏻👍