Mes 17 shqiptarëve të arrestuar për trafik ndërkombëtar edhe 2 femra

Njëzet persona, mes tyre 17 shqiptarë, raportohet se janë arrestuar gjatë një aksion të madh policor në Itali, Gjermani e Shqipëri.

Që nga orët e para të mëngjesit të sotëm, qindra efektivë të antidrogës së Guardia di Finanza-s në koordinim me autoritetet gjermane, kanë kryer arrestime të personave të dyshuar si pjesë të dy organizatave kriminale me bazë në Italinë Veriore dhe Bavari, që merrem me trafik ndërkombëtar droge.

Mes këtij grupi të madh bënin pjesë edhe 2 femra.

– Keti Shani

– Blerina Cela