Shira në të gjithë vendin sot, ja zonat që preken më shumë

Vendi ynë do të përfshihet nga rreshje shiu në orët e para të mëngjesit kryesisht në Ultësirën Perëndimore , ne mesditë rreshjet do të shtrihen thuajse në të gjithë vendin.

Era do të jetë me drejtim Veriperëndim (NW) me shpejtësi  8 -15m/sek në bregdet Jon. Valëzimi do të  jetë i forcës  3-4  lartësi  vale 1,0 deri në 1,5 metër  në det  të hapur.

Temperaturat do të jenë me rënie.
Temperaturat min dhe max
Zonat  malore         11/25°C
Zonat e  ulëta           15/28°C
Zonat  bregdetare   17/28°C.