“Dokumentar” i animuar britanik për Skënderbeun

Kompania britanike, King And Generals ka realizuar një si dokumentar edukativ për rezistencën e shqiptarëve ndaj pushtimit otoman.

Realizimi flet për betejat, luftërat dhe diplomacinë e Gjergj Kastriot Skënderbeut, por edhe për detaje të jetës së tij. Dokumentari është publikuar më 2 shtator, ndërsa deri tani ka afro 180 mijë shikime dhe afro shtatëmijë pëlqime.