I keni këpucët e ngushta? Ja se si t’i zgjeroni për 10 minuta

Keni blerë këpucë të mrekullueshme, mirëpo nuk mund t’i vishni sepse ju shkaktojnë dhembje?

Ja që ekziston një mënyrë shumë e thjeshtë se si t’i zgjeroni mjaftueshëm që të bëhen të përshtatshme për ti veshur dhe të mos ju krijojnë kallo gjatë ecjes suaj.

Që të shpëtoni nga e gjitha kjo, ju nevojitet janë një palë çorape të trasha dhe disa palë të holla, dhe tharësja e flokëve.

Më pas mbathni çorapet, sa më shumë fusni këmbët në këpucë shumë të ngushta, ndërkaq pjesën e cila ju krijon dhembje ngroheni me ajër të nxehtë.

Gjatë kohës që e bëni këtë, duhet që herë pas here të shtrini shputat derisa të mos ftohen krejtësisht.

E në fund zbathni çorapet dhe kontrolloni rezultatin. Mirëpo nëse këpucët ende diku ju janë të ngushta, përsëriteni përsëri procedurën.

Gjithashtu nëse është fjala për këpucët e lëkurës të cilat dëshironi t’i zgjeroni, në fund lyeni me krem.