Bie Instagram, ndalon së funksionuari për miliona përdorues në gjithë botën

Për disa sekonda përdoruesit e rrjetit social, Instagram në të gjithë botën kanë pasur vështirësi në postimin e fotove dhe videove ditën e sotme

Përdoruesve u shfaqej opsioni “5xx server error” duke e bërë të pamundur postimin dhe aksesin në rrjetin social më të popullarizuar.

Raportimet kanë ardhur nga Evropa, Shtetet e Bashkuara dhe Azia. Probleme të tilla janë të rralla për Instagramin dhe kanë krijuar panik tek ‘të fiksuarit’ pas rrjeteve sociale.