Shisnin kokainë dhe hashash në plazhet e Italisë, kush është shqiptari i arrestuar

Policia italiane ka arrestuar pesë shitës droge të cilët punonin në plazhet e Punta Braccetto, Punta Secca dhe Scoglitti.

Sipas informacioneve të arrestuarit janë Hamda Nao Grami, Fathi Jaquadi, Tunizianë, Firas Messaoudi, dhe Sajmir Rapo, të gjithe te akuzuar për trafik droge.

Në veçanti, katër nga marrësit e masës parandaluese ishin shkelës të përsëritur, sepse ata ishin arrestuar disa herë për trajtimin e drogës.

Hetimi për grupin në fjalë, ku mes të arrestuarve është edhe një shqiptar, kishin nisur në gusht të 2017, pas arrestimit të një zhytësi. Mediat italianë bëjnë me dije se ‘spaçatorët’ shisnin drogë (Hashash dhe kokainë), ndërsa mes klientëve kishte edhe turistë.