Ambasada e SHBA jep sqarime për vizat amerikane

Ambasada amerikane ka hapur në orën 10:00, bashkëbisedimin e saj online me qytetarët shqiptar?7 në Fb me qëllim që t’i sqarojë për vizat amerikane, procedurat etj.

Ambasada si çdo të enjte, pret përgjigje me shkrim dhe i kthen ato po me shkrim publikisht.

Image