Brad Pitt, shfaqet me model të ri flokësh

Pas problemeve me divorcin Brad Pitt shfaqet më në formë se asnjehere.

Ai së fundi është fotografuar me flokë disi më të gjatë të drejta dhe stilin e një “joshësi të përjetshëm” duke dëshmuar se vitet per te janë vetëm numra.

Ashtu si kolegu i tij George Clooney – ai po bëhet edhe më i pashëm edhe pse mosha po kalon.