Bebe Rexha habit publikun në mes të koncertit: Vagina ime po djersin (Video)

Bebe Rexha ka dhënë një shfaqje të dyfishtë para publikut, teksa performonte dhe nuk ia kurseu as vetes e as publikut një moment që mund të cilësohet i sikletshëm, por që ajo e kaloi me humor.

Teksa ishte duke kënduar, ndërpreu gjithë performancën dhe vendosi dorën në vendin intim.

Pasi e pa që ishte lagur, me normalitet tha se i ishte djersitur vagina.

Madje, nuk nguroi as të kërkonte falje, si të ishte se kishte bërë ndonjë gabim.

Djersitja ishte e dukshme në çdo pjesë të trupit, përfshirë edhe vaginën, ndërsa të shumtë janë ata që kanë hedhur dyshime nëse kemi të bëjmë me djersitje apo ndonjë proces tjetër fiziologjik…