Ditët e fundit të plazhit për familjen Hajdari (FOTO)

Fatmira Hajdari me profesion gjykatëse dhe Rudina Hajdari, deputete e Kuvendit të Shqipërisë, janë fotografuar teksa shijonin plazhin e mrekullueshëm të Jugut. Mesa duket, ka qenë një moment i mirë për t’u relaksuar dhe për të qëndruar më gjatë me njëra-tjetrën, pasi dihet që axhendat e dy zonjave në karrierë janë mjaft të ngjeshura gjatë vitit.