Albumi i dibranes, ndër më të dëgjuarit në botë

Bebe Rexha po shënon sukseset e saj të mëdha pa u ndalur. Bukuroshja nga Dibra që gjithmonë është krenare me prejardhjen e saj, ka deklaruar shumë herë se nuk do të ndalet së bëri muzikë të mirë.

Premtimin e mbajti edhe me albumin e fundit të saj, “Expectations”, i cili theu të gjitha pritjet.

Tash ky album është radhitur në mesin e albumeve më të dëgjuara në platformën Spotify. Bebe gjendet në vendin e katërt me 900 milionë dëgjime në Spotify dhe vetëm Cardi B e Camila Cabello dhe Anne Marie gjenden para saj.

Bebe Rexha gjendet lart edhe në radhitjen e albumeve më të dëgjuara në dy gjinitë, ku Drake kryeson fuqishëm në vendin e parë.