Shikoni këtë propozim martese kaq romantik në mes të sheshit “Skënderbej”

Muzikë, kërcim, njerëz që xhirojnë me telefon, në një pasdite të bukur Besmiri
zgjodhi pikërisht sheshin Skënderbej për t’i propozuar për martesë vajzës së tij të
zemrës.

“Zemër a do të martohesh me mua”, tha ai teksa iu ul në gjunjë dhe përgjigja ishte
një Po e fortë.

Për më shumë emocion shikoni videon e mëposhtme.