Prullaxhiu që u bë amerikan

Një lezhjan punëtor, nga Prulli i Lezhës, punonte dikur për të nxjerrë bukën e gojës në tokat e Spitenit duke marrë malin në darkë për të shkuar te familje. Me ardhjen e demokracisë, puna por dhe fati, i dha llotarinë amerikane dhe sot ndodhet në SHBA. Si nënshtetas amerikan, vetë dhe familja.

Ai quhet Pjetër Lleshgegaj. Dhe ka postuar një foto pas ndeshje tenisi në SHBA.

Puna, këmbëngulja, korrektësia, ndershmeria, por edhe fati duhen që të ecesh në jetë. Dhe Pjetri i ka të gjitha, bile me bollëk.