FOTO E JAVES, Ilir Meta në majën më të lartë të Alpeve, Jezercë 2696 metra

Këto ditë po qarkullon video e ngjitjes së Presidentit Meta në majën më të lartë të Alpeve shqiptare, maja e Jezercës, në 2696 metra. Një majë e thepisur, ku edhe macet “mendohen” para ngjitjes.

Përveçse sport, adrenalinë dhe kurajo, ngjitja ishte reklamë e paparë për bukuritë natyrore shqiptare, sidomos të Alpeve. Por jo vetëm.

Por kjo foto është bërë virale në rrjetet sociale, si më e klikuara deri më sot.