VIDEO/ Shënohet Dita e të Zhdukurve shënohet nga të përndjekurit politikë në Shqipëri

Në Ditën Ndërkombëtare të Personave të Zhdukur, Unioni Mbarëkombëtar i të Burgosurve dhe të Përndjekurve Politikë të Shqipërisë apeloi për gjetjen e eshtrave të më shumë se 4500 të zhdukurve nga diktatura komuniste dhe ngritjen e parcelës kombëtare të kujtesës.

Në veprimtarinë ” Për të mbijetuar ju duhet të tregoni histori”, zhvilluar në Malësi të Madhe, merrte pjesë edhe ish Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani. /VOA