Përzgjidhni ju shortin e Ligës së Kampionëve, simulimi i grupeve …

Sot në orën 18:00 në Montecarlo do të hidhet shorti i Ligës së Kampionëve për fazën e grupeve. Tifozët janë në pritje për të mësuar kundërshtarët e ekipit të tyre të zemrës, por disa orë para shortit, “Koha Jonë” ju jep mundësinë që të bëheni ju “protagonist” duke zgjedhur goglat për të përcaktuar grupin.

Ju mund të përzgjidhni skuadrat duke filluar nga vazo e dytë deri te e katërta, ndërkohë që për secilën ekip që del nga vazo duhet të përzgjidhni dhe grupin, sigurisht në mënyrë të fshehur.

Linku për të bërë përzgjedhjen tuaj është ky: Shorti Champions League