Irina Shayk dhe Bradley Cooper shëtitje me vajzën në Paris

EXCLUSIVE: Bradley Cooper and Irina Shayk play with baby Lea on banks of the Seine river. 27 Aug 2018 Pictured: Bradley Cooper and Irina Shayk. Photo credit: Love Paris/MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342

Irina Shayk dhe Bradley Cooper po shijojnë disa kohë së bashku në kryeqytetin francez.

Çifti i famshëm dukeshin shumë të lumtur pasi kaluan një ditë të ëmbël familjare me vajzën e tyre 17 muajshe Lea De Seine në Paris.

Irina dhe Bradley, të cilët kanë qenë në një lidhje që nga viti 2015, ndanë një puthje ndërsa shëtisnin përgjatë lumit Seine.

Bradley luajti rolin e babait ndërsa mbarte të bijën mbi supet e tij.