Donald Trump sulmon gazetarin e Watergate, Carl Bernstein

Donald Trump sulmon Cnn dhe gazetarin e saj Carl Bernstein-ish reporter i Washington Post, që së bashku me Bob Woodward në 1972 kishin hetuar skandalin e Watergate, që i kushtoi presidencën Richard Nixon, i cilësuar atëherë sipërfaqësor dhe neglizhent:

”Është një burrë që jeton me të shkuarën dhe që sajon histori pas historie, fake news”, komenton presidenti amerikan në Twitter për Bernstein.