Sajmir Tahiri te “Çatia e Labërisë”, 2122 metra

Në facebook ka dalë një foto ku thuhet se është Sajmir Tahiri. Ai shkruan në profilin e tij në Facebook: Maja e Kendrevices , 2122 m. Pershendetje nga çatia e Laberise.

Dhe ka postuar foto. Por a është ky Sajmir Tahiri i vertetë?