Edhe pak Rita!

Rita Ora - INSTAGRAM 1.jpg

Rita Ora njihet për pozat e saj provokuese.

Dhe këtë herë nuk kanë munguar. Këngëtarja ka pozuar me këmishë të hapur dhe për pak sa nuk ka ekspozuar gjoksin.

27-vjeçarja vuri në pah bustin e saj në tri foto ‘të rrezikshme’.

Duke mbajtur këmishën e saj të lirshme, Rita u siguruar të mbrohej me duar.