I shëronte gratë me puthje, arrestohet “Kissing Baba” (Foto)

Një guru i vetëquajtur që pretendonte se “shëronte” problemet fizike dhe psikologjike të grave me “puthje të mrekullueshme” është arrestuar në Indi.

Ram Prakash Chauhan, i quajtur “Kissing Baba”, u arrestua në Assam, në lindje të Indisë, të mërkurën, tre muaj pasi filloi ‘trajtimin’ e grave lokale me ‘Chamatkari Chumban’ ose ‘smooch të mrekullueshme’, raporton Hindustan Times.

Chauhan pretendonte se aftësitë e tij të mbinatyrshme iu dhuruan atij nga Hyjnia Hindu Vishnu. Një zyrtar i policisë së Assamit që hetoi rastin, Jitumani Borah, tha se janë bërë ankesa kundër Chauhan, i cili gjithashtu punon si një fermer në fshatin Bhoraltup.

“Ne e arrestuam pas marrjes së ankesave se ai përqafonte dhe puthte gratë si një lloj terapie. Ai po shfrytëzonte përkushtuesit e tij, veçanërisht gratë”, tha Jitumani Bora për Hindu.